Wat kunnen experts doen voor uw vermogen?


Bekijk het nu in de gids ‘Vermogensbeheer’.

Een verse tweet bij het ontbijt. Een nieuw macro-economisch rapport. Een opgemerkt citaat van een centrale bankier.

Is er niet veel nodig om vraagtekens bij u op te roepen rond de beste beleggingsstrategie?

Dat is logisch. U hebt al iets opgebouwd en wilt dat beschermen. En als het even kan, doen groeien. Voor uzelf, voor de volgende generatie. Maar vroegere zekerheden staan op losse schroeven en veel ‘routeplannen’ zijn verouderd. En dat in tijden dat er een overmaat aan nieuws (fake of niet?) en meningen (al dan niet gegrond) de ronde doet.
Ziet ú nog altijd het bos door de bomen?

Wat geeft houvast op de weg naar rendement?

Wat geeft houvast? Dat is precies de vraag waarin de experts van Dierickx Leys Private Bank zich vastbijten. Elke dag, al meer dan 120 jaar. Wij maken tijd om u goed te leren kennen. Volgen de internationale beurzen op de voet. Selecteren kwalitatief uitstekende bedrijven/aandelen. Zoeken (en vinden!) Kwaliteit aan een Redelijke Prijs (KWaRP). En we ontwikkelen oplossingen die perfect zijn afgestemd op u en uw doelstellingen.

Ons doel is altijd: een visie ontwikkelen die rendeert voor ú.

Op die manier kunt u beleggen volgens uw eigen profiel en daar ook net zoveel tijd aan besteden als u wenst. Met andere woorden: u kan uw vermogensbeheer delegeren of u deskundig laten assisteren.

Dierickx_brochure_vermogensbeheer_mockup_600px

Benieuwd hoe we dat aanpakken?


Download de gids 'Vermogensbeheer. Van profiel tot portefeuille en rendement’

 

 

Van profiel tot portefeuille en rendement

In de gids Vermogensbeheer krijgt u een inkijk achter de schermen van Dierickx Leys Private Bank. Welkom in onze interne keuken! Binnenkort weet u meer over hoe we het motto ‘Visie rendeert’ waarmaken in onze aanpak rond vermogensbeheer.

Alles begint bij ú. Om uw vermogen goed te kunnen beheren, moet uw private bankier u goed leren kennen. Klinkt evident, is het niet (altijd). Want pas wanneer we elkaar goed kennen, kunnen we uw vermogen goed ontwikkelen op de lange termijn.

Wat biedt houvast voor de ontwikkeling van uw vermogen? Aandelenkoersen zijn niet met zekerheid te voorspellen. Wat wel meer houvast biedt, is een doordachte selectie en een nauwgezette opvolging doorheen de tijd. En dat is dan ook wat de experts van Dierickx Leys Private Bank doen. Wij kijken uit naar bedrijven die voldoen aan een hele reeks strikte kwaliteitscriteria, ook ESG-criteria.

Tegelijk koppelen wij daar de vereiste ‘redelijke prijs’ aan. Kwaliteit aan een Redelijke Prijs (KWaRP) is dat wat onze experten constant zoeken. En vinden.

Bij ons kan u beleggen zoals u verkiest. Vindt u het boeiend om zelf het reilen en zeilen van uw beleggingsbeslissingen van dichtbij te volgen? Dan worden de vermogensexperts van Dierickx Leys met plezier uw co-piloot. De professional die samen met u nauwlettend de weg, de richting en al uw keuzes mee in de gaten houdt. En durft in vraag te stellen? Jazeker. Een deskundige gesprekspartner is goud waard. Steeds meer cliënten kiezen dan ook voor Adviserend vermogensbeheer.

Hebt u niet de tijd (of de zin!) om de ontwikkeling van uw vermogen van dichtbij op te volgen? Geen probleem: u kunt het gerust delegeren aan een toegewijd team. U focust op uw eigen specialisaties, onze experts op hun specialisaties: vermogensbeheer en beleggingen, niets anders. Die samenwerking krijgt vorm in de formule Discretionair vermogensbeheer. U geeft het dagelijks beheer uit handen, maar u kunt wel rekenen op maximale transparantie, periodieke rapportering en online monitoring via DL online.

U stelt zelf uw portefeuille samen. Of wij doen dat voor u. In elk geval streven we naar een visie die rendeert voor ú. En dat is zelden of nooit een standaardoplossing.

Hoe beheren wij uw vermogen?

Hoeveel kost vermogensbeheer?

Klinkt goed? Maar hoe zit het dan met het kostenplaatje, denkt u.

Afhankelijk van de gekozen formule en de grootte van uw portefeuille betaalt u een bepaald all-in tarief of een beheerloon. Dat wordt vooraf duidelijk uitgelegd. En hoe zit het bijvoorbeeld met instap- en uitstapkosten? Ook daarover scheppen we klaarheid.

Een overzicht van kosten en tarieven van vermogensbeheer.

In elk geval is het belangrijk dat u altijd producten en formules gepresenteerd krijgt die goed zijn afgestemd op uw beleggersprofiel. Met andere woorden: u neemt risico op úw maat. Niet meer, niet minder. Dit profiel kan variëren van Zeer Defensief tot Zeer Dynamisch.

Graag wat hulp om uw beleggersprofiel te bepalen? Doe de test!

Hoe werken we samen?

Alert. Flexibel. Kort op de bal.

Het zijn drie kernbegrippen voor uw samenwerking met Dierickx Leys Private Bank.
Ook drie sleutels voor uw succes op lange termijn, trouwens. U kunt alle bewegingen 24/7 volgen via DL Online. Op afgesproken tijdstippen evalueren we samen en beslissen we over de volgende stappen. Ruimte voor attractieve, waardevolle opportuniteiten? Die is er altijd.

Ook ‘persoonlijk’ en ‘maatwerk’ zijn sleutelwoorden. U krijgt geen standaardformules of producten opgedrongen, alles is afgestemd op u en uw doelstellingen. Want Visie rendeert.

Een totaalbeeld over ‘Vermogensbeheer, wat en hoe?’ krijgt u in de gids ‘Vermogensbeheer. Van profiel tot portefeuille en rendement.’

Laat hiernaast uw gegevens achter en download de gids meteen! →

Of voelt u meer voor een persoonlijk gesprek waarin we al uw vragen direct kunnen beantwoorden?

Maak uw afspraak voor een kennismaking. Tot zo!

Laat hier uw gegevens achter en u kan de gids meteen inkijken!