20190911__Dierickx Leys Mortsel_064_9170_HR

Mediatheek Dierickx Leys Private Bank

Bekijk en download meer informatie over thema’s met betrekking tot uw vermogen.

BROCHURES

Hier vindt u onze gidsen over vermogensbeheer, successieplanning en onze manier van (samen)werken. Klik op het document van uw keuze en download. 

VIDEO’S - Beleggersprofielen

Alles vertrekt van het juiste gehalte aan bescherming en risico in uw beleggingen. In enkele video's licht Werner Wuyts, verantwoordelijke studie & analyse, de vijf verschillende beleggersprofielen toe. Van Zeer defensief tot Zeer dynamisch. VIDEO’S - Beleggen

Bekijk hier onze video’s waarin onze experts dieper ingaan op verschillende beleggingsmogelijkheden en fondsenbeheer. Beleggen met visie rendeert, ook voor uw persoonlijke pensioenopbouw en cashoverschotten in uw vennootschap. 

VIDEO’S - Visie Rendeert

Ontdek in vier sessies diverse aspecten van de financiële markten en onze manier van werken. Concrete informatie die relevant is voor uw portefeuille. Kennis waar u iets aan heeft. Kortom, een visie die rendeert.WEBINAR - Outlook 2022

Herbekijk hier de livestream van ons Outlook 2021-event op 14 januari 2021. Tijdens dit online event deelden 3 topsprekers hun visie op het komende jaar. PUBLICATIES

Ontdek hier onze magazines, studies en nieuwsbrieven en laat u leiden door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring.

Brochure Visie Rendeert

Dierickx_brochure_mockup_comp

In de gids “Visie rendeert” ontdekt u wat Dierickx Leys Private Bank ánders dan de anderen maakt. En waarvoor ú op een unieke team van experten en analisten kan rekenen.

Brochure Successieplanning

Dierickx_brochure_successie_mockup

Download het Dossier Successieplanning en steek meer op over de valkuilen van het erfrecht, hoe u uw successie kunt personaliseren en bekijk een stappenplan met nuttige tips. 

Brochure Vermogensbeheer

Dierickx_brochure_vermogensbeheer_mockup_600px

Wil u meer weten over hoe wij uw vermogen beschermen en waar mogelijk doen groeien? Download de gids ‘Vermogensbeheer’ en ontdek hoe wij het aanpakken, van beleggersprofiel tot portefeuille en rendement.

Neutraal profiel

Defensief profiel

Zeer defensief profiel

Dynamisch profiel

Zeer dynamisch profiel

Pensioensparen

Systematisch beleggen

Groeiaandelen

DBI

Beleggen in tijden van pandemie

Enkele beursmeesters en hun visie

Onze selectiemethode en ESG duurzaamheidsbeleid

Wegwijs in onze aandelenstudies

Herbekijk hier de livestream van ons Outlook 2022-event op 13 januari 2022. Tijdens dit online event deelden 3 topsprekers hun visie op het komende jaar.

Op donderdag 13 januari 2022 deelden 3 topsprekers hun visie op het jaar 2022 in Outlook 2022; een online live-stream event.

  • Sven Sterckx, lid van het Directiecomité, bekeek wat de 'Mid Covid economie' in 2022 op macro-economisch gebied in petto heeft en welke uitdagingen er voor ons liggen.
  • Werner Wuyts, Verantwoordelijke Studie & Analyse, legde ons uit wat 'Modern Monetary Theory' juist is.
  • Thierry Geerts, CEO Google België en Luxemburg, keek naar de gevaren én de kansen van digitalisering.

Financieel journalist Michaël Van Droogenbroeck schotelde hen de vragen voor.

Phillipe Decruyenaere - Interview

Sven Sterckx - Mid Covid Economie

Sven Sterckx - Mid Covid Economie Debat

Werner Wuyts - Modern Monetary Theory MMT

Werner Wuyts - Modern Monetary Theory MMT Debat

Thierry Geerts, CEO Google België - Homo Digitalis

Thierry Geerts, CEO Google België - Homo Digitalis Debat

Marktvizier

Elke vrijdag rond 11u. publiceren we een opvallende quote, grafiek of observatie om onze visie op de financiële markten in de verf te zetten en een eventuele conversatie met u te starten. Aarzel niet uw relatiebeheerder hierover te contacteren.

Studies

Ons analistenteam volgt een breed scala aan bedrijven op de voet. Van meer dan tachtig daarvan is er een studie ter beschikking die regelmatig bijgewerkt wordt.

Magazine en nieuwsbrieven

Wenst u op de hoogte te blijven van wat er allemaal gebeurt binnen Dierickx Leys Private Bank, de financiële markten, enz.? Abonneer u dan op ons magazine 'Kasteelpleinstreet Journal' of één van onze nieuwsbrieven 'The Markets' en/of 'Flash!'.

Fiscaal-juridische topics

Recht, en zeker de Fiscaliteit, zijn materies die voortdurend onderhevig zijn aan verandering. Dierickx Leys Private Bank houdt haar klanten op de hoogte met zowel algemene inzichten als recente ontwikkelingen op fiscaal en juridisch vlak.

In de pers

Als expert in vermogensbeheer, vermogensplanning en beleggingen komen wij regelmatig in de pers.